14 de mayo de 2008

FCE - Assamblea de Clubs

Us recordem que el proper dia 24 de maig se celebrarà l’assemblea de clubs a l’hotel Indalo Park de Santa Susanna (Barcelona). Teniu l’opció d’anar a dormir a l’hotel el dia 23 amb les despeses pagades en habitació doble. En habitació individual s’ha de pagar un suplement de 14€. Els acompanyants i el dia extra val 50€ en pensió completa per dia i persona. També heu de dir si us quedeu només a dinar el dissabte dia 14 per fer la previsió de persones que es quedaran a dinar. Teniu un tiquet gratuït per club. El tiket extra val 12€ .

Ahir va acabar el termini per apuntar-se a l’hotel però ho ampliem fins dema per matí a les 13 hores. Espero les vostres notícies per si se us havia passat.

Us informem també que el dia 23 (divendres) per la nit, al mateix hotel, de 21,30 a 23 hores es farà una xerrada conferencia sobre el funcionament del programa Chess-Base (introducció) a càrrec del Mestre Internacional i especialista en informàtica Joan Anton Lacasa. L’assistència es gratuïta per tots els representants de clubs. Així mateix el dissabte dia 24 a les 10 hores es farà una xerrada sobre fiscalitat i presentació de comprovants per justificar subvencions a càrrec d’un representant del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

En cas de tenir alguna pregunta no dubteu en adreçar-vos a aquest e-mail federacio@escacs.cat o per telefon al 93.318.59.26

Salutacions cordials,

Antoni López Manzano
Gerent de la Federació Catalana d'Escacs